Dansgarde

Een nieuwe naam voor Dansgarde
De Jolige Druif: DJD-Dance!

 

Wat is dit jaar weer snel gegaan en wat leuk dat er weer een ‘magazine’ is, want zo kunnen wij dit mooie boekje met veel informatie en gezelligheid wel noemen! U ziet de titel van deze tekst al? Wij hebben onze “dansnaam“ veranderd. Eerst heette wij dansgarde De Jolige Druif, nu hebben wij dit veranderd in een moderne hippe naam: DJD-dance! Wij dansen nog steeds bij dezelfde vereniging en dansen wedstrijden in competitie verband bij het NDO (Nederlandse Danssport Organisatie).

 

Afgelopen seizoen hebben wij hele mooie doelen behaald, feest gevierd tijdens optredens voor kinderen, jeugd, ouderen en mensen met een beperking. Ook hebben wij hele mooie promoties behaald en kampioenschappen gewonnen.Hanna en Nanda zijn met hun garde-solo in hun eerste solo seizoen gepromoveerd naar de sportklasse. Lizz heeft met haar garde-solo voor het eerst het podium van het EK weten te behalen. Het team Rozijntjes/Cheerful Dancers is zowel met hun garde-dans als hun show-dans Nederlands Kampioen en Vice-Europees Kampioen geworden! Ook ons team Krentjes heeft een toernooi gedanst, zij wisten daar een 2e plaats te behalen en dat smaakte naar meer! Zij gaan komend seizoen een aantal toernooien dansen. Heel knap gedaan van deze meiden!

 

Helaas hebben wij afscheid moeten nemen van ons team Druifjes/Joyful Dancers, deze meiden hebben jaren bij ons gedanst en hebben de leeftijd bereikt dat zij andere sporten/hobby’s wilden gaan beoefenen. Dit team heeft verschillende samenstellingen gehad, maar ieder die in dit team heeft gedanst mag trots zijn op wat zij bereikt hebben met elkaar. (diverse promoties, plaatsen en kampioenschappen, zowel nationaal als internationaal.)

 

Met deze dansen hebben wij weer nieuwe doelen en gaan we genieten van het carnavalsfeest! We zijn altijd op zoek naar nieuwe leden, dus mocht je een keer een kijkje willen nemen op onze trainingen, je bent welkom! Of wellicht zien we je op onze carnavalsfeesten bij Velo!

 

Mocht je als jong meisje of wellicht al een danser met ervaring geïnteresseerd zijn om te komen dansen bij ons? Of wil je een kijkje nemen en/of heb je vragen over onze dans stijlen? Neem dan gerust contact met ons op via Barbara 06 28427330 of via onze Facebook/Instagram pagina.

 

STAY SAFE, BE STRONG AND KEEP DANCING!

 

Namens de Dansgarde commissie en trainsters,

Barbara Hogenboom